DRYMAT - brezžični elektronski dehidrator vlage za sanacijo kapilarne vlage v prostoru

Drymat je brezžični elektronski sistem za izsuševanje kapilarne vlage, ki na enostaven način ustavi dvig kapilarne vlage in ji preprečuje nadaljno vertikalno rast. Gre za preverjeno in v svetu priznano tehniko izsuševanja vlage s pomočjo elektroforeze, ki je na slovenskem trgu prisotna šele kratek čas, zaradi odličnih rezultatov pa je število zadovoljnih odjemalcev vse večje.

Naprava Drymat® Naprava Drymat® Naprava Drymat®
Za ogled prospekta v obliki .pdf kliknite tukaj
Naprava Drymat®(Za ogled tovrstnih datotek potrebujete Adobe Reader, ki si ga lahko brezplačno snamete tukaj.)

Drymat sistem je najboljša in najkratkoročnejša rešitev za odpravo vlage, saj je učinek delovanja viden že po nekaj mesecih delovanja in prinaša ravnovesje vlažnosti v prostorih, vse dokler naprava deluje.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Največje prednosti sistema so, da z montažo ni potrebno posegati v notranjost sten objekta, kot je to poznano pri drugih oblikah izsuševanja, prav tako gre za izjemno nizko porabo električne energije pri obratovanju naprave. Postopek namestitve poteka tako, da napravo enostavno pritrdimo na steno objekta, na mestu, kjer se presodi, da bo učinek najbolj optimalen, s tem pa je tudi celoten sistem vzpostavljen. Ostalih oblik izsuševanja po namestitvi naprave ni potrebno periodično izvajati, da bi lahko dosegli željen rezultat. Izsuševalec deluje neslišno in ni moteč v bivalnem okolju.

Tehnični podatki ter delovanje naprave

Naprava Drymat®
Naprava Drymat® Naprava Drymat® Naprava Drymat®

 

Ko Drymat sistem deluje, pošilja šibke, nizkofrekvenčne elektromagnetske valove v stene objekta. To spremeni naboj ionov v vodi. Nato redukcija napetosti usmeri elektroforezno gibanje vode od zgoraj navzdol in prepreči kapilarno rast vode navzgor.

Poraba energije je približno 6 Wattov, kar bi po povprečnih izračunih za porabo električne energije, ko je cena za KWh 0.18 EUR, pomenilo, da so stroški delovanja naprave 9.5 EUR na leto.

Drymat je pridobil številne certifikate, priznane tako v evropskem, kot tudi v svetovnem merilu, s čemer je dokazano, da pri svojem delovanju nima negativnih vplivov na varnost in zdravje ljudi ter da deluje brezhibno in zadovljuje vse pomembnejše tehnične zahteve.

 

Grafični prikaz procesa izsuševanja z uporabo Drymat naprave

Naprava Drymat®

Naprava Drymat®

Padajoči stroški ogrevanja zaradi uporabe naprave Drymat
 

Skosal Lorenčak Aleksander s.p. © 2009 Vse pravice pridržane


 

Predvidena življenjska doba izdelka je 30 let.

Naprava Drymat ima 5-letno garancijsko dobo ter jamstvo podjetja Skosal s.p., da Vam v primeru, ko se stanje po dvanajstih mesecih delovanja naprave ne izboljša, vrnemo denar.

 

Primer izsuševanja

Naprava Drymat® Naprava Drymat® Naprava Drymat®